Hospital

Vi har varit aktiva inom sjukhussektorn i över 40år och har genom åren utvecklat en rad innovativa produkter och lösningar. Vårt stora engagemang för kvalité finns där i allt vi gör vilket inte minst speglar sig i våra högkvalitativa produkter.

Vårt huvudfokus är intern sjukhus och apoteks logistik med produkter inom förvaring, godstransport, patienttransport och inredning. Vi arbetar med så väl standard sortiment som specialanpassat för att du som kund ska få den lösningen som är optimal för dig.

Vår vision är att vara en pålitlig leverantör till sjukvården och vara det självklara alternativet när det handlar om internlogistik. Vi är innovativa och försöker alltid finna lösningar på problem och lösningar som underlättar i ditt arbete.

MediCarGo - Steril

Hela systemet tillverkas i en robust helsvetsad konstruktion vilket ger en mycket lång livslängd med låga underhållskostnader.
Läs mer

MediCarGo - Vätskevagnar

Hela systemet tillverkas i en robust helsvetsad konstruktion vilket ger en mycket lång livslängd med låga underhållskostnader.
Läs mer

MediCar

Vår sängtransportör är en nyutveckling där fokus är att kunna transportera alla sjukhussängar och bårvagnar som finns på marknaden.
Läs mer

Beagle

Beagle är en speciellt anpassad maskin för att förflytta MediCarGo vagnar men också en mångsidig allroundflyttare som kan användas för en mängd logistiska ändamål.
Läs mer

MediCab - Värmeskåp

MediCab värmeskåp med sin anpassningsbara inredning och ställbara temperatur gör det optimalt att värma och förvara både vätskor, geldynor, textiler etc.
Läs mer

MediCab - Torkskåp

MediCab torkskåp är en ekonomisk investering som är tidsbesparande i er tvättprocess. Genom att torka i torkskåp frigörs disken snabbare för att ta hand om nytt material.
Läs mer

MediClean

MediClean är ett demonterbart inredningssystem som är speciellt framtaget för områden där det finns höga hygienkrav.
Läs mer

Kontakta mig gärna så hjälper jag dig.

Kontaktformulär