Torkskåp

Sparar ekonomi och tid

MediCab torkskåp är en ekonomisk investering som är tidsbesparande i er tvättprocess. Genom att torka i torkskåp frigörs disken snabbare för att ta hand om nytt material och dessutom säkerställs torkresultatet även på komplicerade detaljer med trånga utrymmen och vattenansamlingar.Med hjälp av tryckknappar väljer operatören den torktid, 20/40/60 minuter, som anses vara nödvändig. Digitalpanelen visar hur många minuter som är kvar av torktiden.

Renad luft

Tack vare skiljeväggen ges en fullständig cirkulation i skåpet. Separata anslutningar ser till att luften flödar genom tex slangar och blåsor. Alla hyllor är perforerade för bästa möjliga luft-genomströmning. Torkskåpet kan utrustas med ett mycket effektivt elektrostat- filter för rening av luften.

Stilren design

Skåpets stilrena och användarvänliga design säkerställer god ergonomi vid i och urlastning. De rökfärgade glasdörrarna ger inte bara ett mycket snyggt utseende utan även en överskådlig insyn i skåpet.Dörrarna kan vara vänster- eller högerhängda. Alla skåp kan levereras som genomräckningsmodell och på så vis fungera som sluss mellan ren och oren sida.

Produktöversikt

Torkskåp 160 Hylla

Art.nr 312

7st hyllor

Läs mer

Narkostorkskåp 160

Art.nr 332

4st perforerade hyllor samt upphängning av 12 slangar och 6 blåsor

Läs mer

Torkskåp 160 Korg

Art.nr 323

5st korgar

Läs mer

Narkostorkskåp 190

Art.nr 334

7st perforerade hyllor samt upphängning av 12 slangar och 6 blåsor

Läs mer

Hylla fullbredd MediCab

Art.nr 150226

Läs mer

Hylla för narkostorkskåp

Art.nr 150138

Läs mer

Benställning med justerbara fötter

Art.nr 150454

Läs mer

Kontakta mig gärna så hjälper jag dig.

Kontaktformulär