MediCab

Skåpsystem för sjukhus och apotek

MediCab är ett skåpsystem som kan anpassas till många olika funktioner, för så väl torkning som uppvärmning/varmhållning och förvaring. Skåpen är uppbyggda på stomme av aluminiumpro ler.

Väggytorna är tillverkade i rostfritt stål, samt isolerade med 25mm tjockt klegecell för optimal isolering. Alla ytor och paneler är släta och alla fogar tätlimmade. Skåpen har rökfärgade glasdörrar, vilket ger ett sobert intryck.

Värmeskåp

MediCab värmeskåp med sin anpassningsbara inredning och ställbara temperatur gör det optimalt att värma och förvara både vätskor, geldynor, textiler etc.Alla våra produkter är tillverkade i Sverige med komponenter av mycket hög kvalité, vilket leder till ett skåp med hög driftsäkerhet och lång livslängd.
Läs mer

Torkskåp

MediCab torkskåp är en ekonomisk investering som är tidsbesparande i er tvättprocess. Genom att torka i torkskåp frigörs disken snabbare för att ta hand om nytt material och dessutom säkerställs torkresultatet även på komplicerade detaljer med trånga utrymmen och vattenansamlingar.Med hjälp av tryckknappar väljer operatören den torktid, 20/40/60 minuter, som anses vara nödvändig. Digitalpanelen visar hur många minuter som är kvar av torktiden.
Läs mer

Kontakta mig gärna så hjälper jag dig.

Kontaktformulär